fejléc1 fejléc2 fejléc3
fejléc4 fejléc5 fejléc6
fejléc7 fejléc10 Főoldal Áraink Szolgáltatások Ápolási részlegek Demensek ápolása Mi is az a demencia? Ébredések Minőségirányítás A haldokló ember chartája Felvételi kérelem Képek Megközelíthetőség Elérhetőségek  

Az Estikék Gondozási Ápolási Intézmény - Estikék Idősek Otthona megközelíthetősége:

Sülysáp a környék közlekedési központja.

Közúton az Estikék Gondozási Ápolási Intézmény - Estikék Idősek Otthona, Sülysáp Budapest határától 18 km-re található a 31-es főút mentén. Az idősotthonhoz le kell térni a 31-es főútról a falu központjában lévő elágazáson (a jelzőtáblán Kóka felé), majd a vasúti kereszteződésen áthaladva balra kell fordulni a Vasút utcába. Az idősek otthona feljárata a Vasútállomással szemben nyílik a Vasbolt mellett. Az Estikék Idősek Otthonának saját zárt parkolója van.

Vasúton az idősek otthonához Sülysáp Vasútállomásnál kell leszállni, mely Budapest Keleti Pályaudvartól 30 perc, Kőbánya-Felső megállótól 20 perc, Szolnoktól 30 perc gyorsvonattal. A vasútállomástól az idősek otthona gyalog 2 percre található, a vasútállomással szemben nyíló feljáraton közelíthető meg. Most már Sülysáp is be van kapcsolva a MÁV Budapest környéki időzónás menetrendjébe.

Busszal a vasútállomás mellett lévő buszmegállóban a Budapest Őrs Vezér térről induló - érkező átmenő buszjáratok állnak meg. Ugyancsak itt van a Sülysápi helyi buszjárat, valamint a környező települések (Kóka és Úri), ill. távolabbi célpontok (Monor, Nagykáta) direkt buszjáratainak végállomása is.

Az Estikék Gondozási Ápolási Intézmény - Estikék Idősek Otthona címe:

2241 Sülysáp, Vasút u. 42.

Pest Megye térkép

Sülysáp térkép

virág

Képek Sülysápról:
(kattintson a képre a nagyobb verzióhoz)

sülysáp2 sülysáp3 sülysáp5 sülysáp6 sülysáp7 sülysáp8 sülysáp9

sülysáp10 sülysáp11 sülysáp12 sülysáp13 sülysáp14 sülysáp15 sülysáp17

sülysáp16 sülysáp18 sülysáp20 sülysáp21

sülysáp19 sülysáp22

 

virág

 

félköríves virág

Jogi közlemény

Közhasznú jelentések