fejléc1 fejléc2 fejléc3
fejléc4 fejléc5 fejléc6
fejléc7 fejléc10 Főoldal Áraink Szolgáltatások Ápolási részlegek Demensek ápolása Mi is az a demencia? Ébredések Minőségirányítás A haldokló ember chartája Felvételi kérelem Képek Megközelíthetőség Elérhetőségek  

Jogi közlemény


Tisztelt Látogató!
Tájékoztatjuk Önt, hogy a honlapunkon található információk tájékoztató jellegűek, ajánlatnak nem minősülnek. Felhívjuk figyelmét, hogy a honlapon leírt információk, tekintettel az ellátási formák sokrétűségére, semmiképpen sem teljes körűek.
A jogszabályok, szakmai állásfoglalások folyamatos változása miatt előfordulhat, hogy a honlapon található információk időlegesen pontatlanok. Sajnálatos módon a jogszabályi előírások követése számunkra és az IT-s munkatársak számára is időbe telik. Intézményünk mindent megtesz a minél pontosabb, naprakészebb információk szolgáltatásáért, ennek ellenére felhívjuk figyelmüket, hogy a feltüntetett információk, a fenti elkerülhetetlen okok miatt, nem minősülnek szakmai tanácsadásnak, illetve szolgáltatási ajánlatnak.
A személyes konzultációt, az intézmény megtekintését, a website-n található információk nem helyettesítik. A szolgáltatás igénybe vétele előtt mindenképpen javasoljuk a szélesebb körű tájékozódást. Természetesen, ez azt is jelenti, hogy nem csak Intézményünket, de más, hasonló vagy azonos profilú intézményeket is érdemes, szükséges, személyesen megtekinteni!
Tájékoztatjuk, hogy intézményünk a feltüntetett információkkal kapcsolatos esetleges hiányosságokért vagy pontatlanságokért a felelősségét a fenti okok miatt kizárja. A honlapon található információk nem teljes körűek, és csupán informális jelleggel bírnak, ezért nem tudunk felelősséget vállalni, a honlap információi alapján hozott döntésekből eredő esetleges károkért.
 

virág2

 

félköríves virág

Közhasznú jelentések